Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Elektriske ID.4 er kommet til Bergen!

Kontakt oss i dag for å avtale tid!

Endelig kan du få testet vår nye fullelektriske familie-SUV på veien. Med en rekkevidde på inntil 517 km, god plass og muligheter for takboks og hengerfeste, er nye ID.4 perfekt for norske veier og familier. ID.4 er ikke bare en komplett SUV, men også fremtidens SUV, med avanserte innovasjoner og førerassistentsystemer. Prøv den selv!

Det er forventet stor interesse,  så sikre deg tid for visning og prøvekjøring ved å fylle ut skjemaet under. Vi tar kontakt så fort som mulig. Velkommen! 

Kontakt meg for visning og prøvekjøring av ID.4!

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

ID.4 detalj

Det er trygt å besøke oss

Du kan være helt trygg på at vi har tatt solide grep for å redusere smittefare. Vi følger smittevernreglene og de pålegg og retningslinjer som er gitt fra myndighetene. Vi har strenge smittevernstiltak og ber deg derfor benytte munnbind. De som ikke har med eget vil få utdelt hos oss. Vi ber alle om å ha lav terskel for å utsette besøk ved dårlig form, eller mistanke om smittefare.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

* Pris gjelder bil ferdig levert forhandler. Strømforbruk blandet kjøring fra:16,9 kWt/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike.

1 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.