Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

 • Støtter Kreftforeningen når du får ny bil

  Møller Bils forhandlere i Bergen gir nå 100 kr for hver utlevert bil til Kreftforeningens nye møtested for kreftpasienter og pårørende. Med et mål om flere tusen utleverte biler i år bidrar det godt til etableringen av Vardesentret på Haukeland som skal stå ferdig i høst.

  Les mer
 • Topp tre i Norge

  2020 ble et fantastisk år for Møller Bil Drotningsvik. I tøff konkurranse med over 70 andre Volkswagen-forhandlere ble de nominert til årets forhandler.

  Les mer
 • Slik er Volkswagen ID.3 på vinterføre (+film)

  Vår nye storselger, ID.3, er første modell ut i Volkswagens enorme satsning på elektriske modeller. Bakhjulstrekk er noe alle de nye modellene, som er basert på MEB-plattformen, har til felles. Mange kunder stiller spørsmålet om hvordan fremkommeligheten er på vinterføre, og vi har svaret etter å ha testet ID.3 på Bergens første vinterdag.

  Les mer
 • Åpner ladestasjoner for elektriske biler

  Møller Bil Drotningsvik har etablert hele 23 nye ladestasjoner rett utenfor butikken som er åpne for alle.

  Les mer
 • Til fjells uten rekkeviddeangst i nye Volkswagen ID.3

  Med over 400 km rekkevidde er nye Volkswagen ID.3 en glimrende bil for lange turer. Møller Bil Drotningsviks selger Petter Thomassen satt seg bak rattet og kjørte til Geilo.

  Les mer
 • Sparer miljøet og inntil 4.000 kr i måneden

  Størrelse, miljø og kvalitet på produkt og forhandler var viktig da Løland VVS startet jakten på et nytt nyttekjøretøy. Rørleggerbedriften, som holder til i Skogsvåg i Øygarden kommune, valgte til slutt en elektrisk Volkswagen e-Crafter etter å ha sjekket markedet nøye.

  Les mer
 • Jarle fra Sotra er en av landets første ID.3-kjøpere

  Salget av Volkswagen ID.3 1ST er i full gang og en av de ivrigste kundene er Jarle Borlaug fra Straume. Han forhåndsbestilte ID.3 1ST samme dag som det åpnet for det i mai i fjor og når salget startet 17. juni var han raskt ute med å konfigurere bilen og signere kontrakt.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i Norge i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Derfor bør du ta verkstedtimen nå

  Vårt verksted holder åpent som vanlig i disse utfordrende tidene, men vi tar alle forholdsregler for å hindre smittefaren. Se hvilke tiltak vi gjør for at du og vi skal få gjennomført vedlikeholdet av bilen din.

  Les mer
 • Hver dag lærer jeg noe nytt fra alle rundt meg

  Camilla Bratland Teksle fra Askøy begynte hos Møller Bil Nesttun i 2015. Større utfordringer og et ønske om mer kundekontakt førte henne til Møller Bil Drotningsvik i 2018 hvor hun i dag er ansatt som serviceleder.

  Les mer
 • Ny e-up med lengre rekkevidde - fortsatt like billig

  Nye Volkswagen e-up Range er på plass i Bergen og Drotningsvik. Den oppdaterte elbilen har fått en dobling i rekkevidden sammenlignet med forgjengeren, men prisen er fortsatt den samme. De første kundebilene er utlevert, og vi har e-up klar for prøvekjøring.

  Les mer
 • Drømt hele livet om å bli bilmekaniker

  Daniel Nordvik fra Sotra begynte som lærling hos Møller Bil Drotningsvik i august 2017. To år senere tok han fagbrevet og ble samtidig ansatt som mekaniker her hos oss.

  Les mer
 • Mekaniker-Tore: -Jeg skrur mye på elbil og det liker jeg

  Tore Kristian Zachariassen Nerdal fra Drotningsvik begynte hos Møller Bil Drotningsvik i 2015 som lærling. To år senere tok han fagbrev og har siden da vært personbilmekaniker hos oss.

  Les mer
 • Mekaniker-Tommy: -Et mål at kundens bil er minst mulig på verkstedet

  Tommy Askvik Olsen er fra Os, men bor nå i Loddefjord. Han har begynte i Møller Bil Drotningsvik som lærling i 2004 og er i dag bilmekaniker for Volkswagen nyttekjøretøy.

  Les mer
 • Serviceleder-Andreas: -Stor og skikkelig organisasjon med gode grunnverdier

  Andreas Semb fra Sotra har jobbet i Møller Bil siden 2008. Først to år med booking på Nesttun, og de siste ni årene som serviceleder hos oss i Møller Bil Drotningsvik.

  Les mer
 • Mekaniker-Stein Tore:-Aldri vært mer motivert enn jeg er nå

  Stein Tore Uthaug fra Fyllingsdalen begynte hos oss i 2008 som lærling. Etter to korte opphold i andre bedrifter har han nå slått seg til ro i Møller Bil Drotningsvik som mekaniker.

  Les mer
 • Her er nye Golf 8 - til Vestlandet før sommeren

  Totalt fire hybrider lanseres først, hvorav to er ladbare med 60 km rekkevidde på strøm.

  Les mer
 • ID.3 kommer til Bilmessen på Sotra

  Vær blant de første som får se og oppleve neste års store elbilnyhet.

  Les mer
 • Her er nye ID.3 - fremtidens elbil fra Volkswagen

  Mange har ventet lenge og nå kan vi endelig fortelle deg alt om nye Volkswagen ID.3.

  Les mer
 • Kåret til årets skadesenter

  Møller Bils eget skadesenter i Bergen er utnevnt til best i landet.

  Les mer
 • Derfor ble Sindre bilmekaniker

  I niende klasse bestemte Sindre Kausland seg for fremtiden. I familien var det mange håndverkere, men ingen bilmekanikere. Det var avgjørende for Sindre som i dag er bilmekaniker hos Møller Bil Drotningsvik.

  Les mer
 • Pål Even Gravdal er ny daglig leder

  Vi ønsker Pål Even Gravdal velkommen som daglig leder for Møller Bil Drotningsvik. Han har lang fartstid innen salg og begynte i Møller Bil Nesttun for hele 13 år siden. I løpet av den tiden har han vært selger, bruktbilsjef og nå sist som Volkswagens markedssjef for Møller Bil Åsane. Gravdal er allerede på plass i sin nye stilling (fra 1. juni 2019).

  Les mer
 • Slik gjør du din Volkswagen ferieklar

  Sommeren står for tur og mange benytter årets varmeste dager til bilturer i inn og utland. Her er våre råd til hva du bør sjekke før avreise for å unngå utfordringer som både kan koste deg unødvendige penger, lukt og tid.

  Les mer
 • Beste Møller Bil-forhandler i Norge

  Alle 37 ansatte ved Møller Bil Drotningsvik har god grunn til å smile. I årets fire første måneder er det ingen andre Møller Bil-forhandlere i Norge som leverer bedre økonomiske resultater. Over 40 Møller Bil-eide forhandlere må se seg slått av Volkswagen-forhandleren som har Bergen Vest, Sotra og Askøy som sitt nedslagsområde.

  Les mer