Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

 • Jarle fra Sotra er en av landets første ID.3-kjøpere

  Salget av Volkswagen ID.3 1ST er i full gang og en av de ivrigste kundene er Jarle Borlaug fra Straume. Han forhåndsbestilte ID.3 1ST samme dag som det åpnet for det i mai i fjor og når salget startet 17. juni var han raskt ute med å konfigurere bilen og signere kontrakt.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i Norge i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Derfor bør du ta verkstedtimen nå

  Vårt verksted holder åpent som vanlig i disse utfordrende tidene, men vi tar alle forholdsregler for å hindre smittefaren. Se hvilke tiltak vi gjør for at du og vi skal få gjennomført vedlikeholdet av bilen din.

  Les mer
 • Hver dag lærer jeg noe nytt fra alle rundt meg

  Camilla Bratland Teksle fra Askøy begynte hos Møller Bil Nesttun i 2015. Større utfordringer og et ønske om mer kundekontakt førte henne til Møller Bil Drotningsvik i 2018 hvor hun i dag er ansatt som serviceleder.

  Les mer
 • Ny e-up med lengre rekkevidde - fortsatt like billig

  Nye Volkswagen e-up Range er på plass i Bergen og Drotningsvik. Den oppdaterte elbilen har fått en dobling i rekkevidden sammenlignet med forgjengeren, men prisen er fortsatt den samme. De første kundebilene er utlevert, og vi har e-up klar for prøvekjøring.

  Les mer
 • Drømt hele livet om å bli bilmekaniker

  Daniel Nordvik fra Sotra begynte som lærling hos Møller Bil Drotningsvik i august 2017. To år senere tok han fagbrevet og ble samtidig ansatt som mekaniker her hos oss.

  Les mer
 • Mekaniker-Tore: -Jeg skrur mye på elbil og det liker jeg

  Tore Kristian Zachariassen Nerdal fra Drotningsvik begynte hos Møller Bil Drotningsvik i 2015 som lærling. To år senere tok han fagbrev og har siden da vært personbilmekaniker hos oss.

  Les mer
 • Mekaniker-Tommy: -Et mål at kundens bil er minst mulig på verkstedet

  Tommy Askvik Olsen er fra Os, men bor nå i Loddefjord. Han har begynte i Møller Bil Drotningsvik som lærling i 2004 og er i dag bilmekaniker for Volkswagen nyttekjøretøy.

  Les mer
 • Serviceleder-Andreas: -Stor og skikkelig organisasjon med gode grunnverdier

  Andreas Semb fra Sotra har jobbet i Møller Bil siden 2008. Først to år med booking på Nesttun, og de siste ni årene som serviceleder hos oss i Møller Bil Drotningsvik.

  Les mer
 • Delemedarbeider-Tuva: -Jeg jobber med de beste menneskene

  Tuva Gullaksen fra Sotra begynte som lærling på delelageret til Møller Bil Drotningsvik i 2017. I mars 2019 tok hun fagbrevet i reservedelsfaget før hun avsluttet lærlingtiden til sommeren. Nå jobber hun som delemedarbeider og nestkommanderende på delelageret vårt.

  Les mer
 • Mekaniker-Stein Tore:-Aldri vært mer motivert enn jeg er nå

  Stein Tore Uthaug fra Fyllingsdalen begynte hos oss i 2008 som lærling. Etter to korte opphold i andre bedrifter har han nå slått seg til ro i Møller Bil Drotningsvik som mekaniker.

  Les mer
 • Her er nye Golf 8 - til Vestlandet før sommeren

  Totalt fire hybrider lanseres først, hvorav to er ladbare med 60 km rekkevidde på strøm.

  Les mer
 • ID.3 kommer til Bilmessen på Sotra

  Vær blant de første som får se og oppleve neste års store elbilnyhet.

  Les mer
 • Her er nye ID.3 - fremtidens elbil fra Volkswagen

  Mange har ventet lenge og nå kan vi endelig fortelle deg alt om nye Volkswagen ID.3.

  Les mer
 • Kåret til årets skadesenter

  Møller Bils eget skadesenter i Bergen er utnevnt til best i landet.

  Les mer
 • Derfor ble Sindre bilmekaniker

  I niende klasse bestemte Sindre Kausland seg for fremtiden. I familien var det mange håndverkere, men ingen bilmekanikere. Det var avgjørende for Sindre som i dag er bilmekaniker hos Møller Bil Drotningsvik.

  Les mer
 • Pål Even Gravdal er ny daglig leder

  Vi ønsker Pål Even Gravdal velkommen som daglig leder for Møller Bil Drotningsvik. Han har lang fartstid innen salg og begynte i Møller Bil Nesttun for hele 13 år siden. I løpet av den tiden har han vært selger, bruktbilsjef og nå sist som Volkswagens markedssjef for Møller Bil Åsane. Gravdal er allerede på plass i sin nye stilling (fra 1. juni 2019).

  Les mer
 • Slik gjør du din Volkswagen ferieklar

  Sommeren står for tur og mange benytter årets varmeste dager til bilturer i inn og utland. Her er våre råd til hva du bør sjekke før avreise for å unngå utfordringer som både kan koste deg unødvendige penger, lukt og tid.

  Les mer
 • Beste Møller Bil-forhandler i Norge

  Alle 37 ansatte ved Møller Bil Drotningsvik har god grunn til å smile. I årets fire første måneder er det ingen andre Møller Bil-forhandlere i Norge som leverer bedre økonomiske resultater. Over 40 Møller Bil-eide forhandlere må se seg slått av Volkswagen-forhandleren som har Bergen Vest, Sotra og Askøy som sitt nedslagsområde.

  Les mer