Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hver dag lærer jeg noe nytt fra alle rundt meg

Publisert 18.februar 2020

Camilla Bratland Teksle fra Askøy begynte hos Møller Bil Nesttun i 2015. Større utfordringer og et ønske om mer kundekontakt førte henne til Møller Bil Drotningsvik i 2018 hvor hun i dag er ansatt som serviceleder.

Hva innebærer rollen din som serviceleder?

-Jeg har kundekontakt og styrer dagen til teamet mitt på verkstedet som består av en tekniker, en mekaniker og en lærling. Min gruppe gjør primært på feilsøk på kundens bil, og ofte er dette litt tyngre jobber. Det er viktig for meg at kundens bil blir reparert første gangen, og at forventningene til både pris og arbeid står i stil. Når de henter bilen oppfordrer jeg til å svare på kundeundersøkelsen som blir tilsendt i etterkant av besøket. Vi ønsker at kunden skal kjøre herifra fornøyd og det er de veldig ofte også.

Hvorfor valgte du dette yrket?

-Jeg er egentlig utdannet kokk og jobbet mange år som det. Så jobbet jeg noen år i IT-bransjen før jeg kom til Møller Bil Nesttun i 2015. Der jobbet jeg med booking av verkstedstimer som jeg trives godt med. I 2018 ønsket jeg større utfordringer og kundekontakt, og fikk jobben her i Drotningsvik som serviceleder. Jeg var i utgangspunktet ikke bilinteressert, men jeg har blitt det de siste årene. Hver dag lærer jeg noe nytt fra alle rundt meg.

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?

-Det er veldig godt arbeidsmiljø bestående av mange hyggelige og kunnskapsrike kollegaer. Det er gode systemer og verdifull opplæring. Når går jeg servicelederkurset i regi av Møller Bil som består av seks samlinger og en avsluttende eksamen i mai. Det gleder jeg meg til å fullføre.

Hva er du mest stolt av med jobben din?

-Jeg er veldig stolt over at jeg har kontroll på det jeg driver med. Jeg jobber strukturert og det får jeg igjen for av både kundene og kollegaene.

Til slutt, kan du si noe om deg selv som ikke kollegaene vet om?

-Jeg er veldig glad i ishockey. Det begynte med at jeg var med sønnen min på trening og plutselig bestemte vi ishockey-mammaene oss for å prøve også. Jeg har aldri spilt ishockey før, men det er veldig gøy. Vi trener en gang i uken og spiller en kamp i året. Ishockey er en fin avkobling i hverdagen.