Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ikke utsett dekkhotelltimen

Publisert 23.september 2020

Møller Bil Servicesenter Kokstad har er et av Bergens største dekkhotell og anbefaler kundene allerede nå til å tenke på høstens hjulskift. 

Med begrenset kapasitet grunnet smitteverntiltak oppfordrer servicemarkedssjef Harald Hella alle til å booke tid nå og ikke vente.

-Som alle andre har vi smittevernregler å ta hensyn til. Det krever mer planlegging og vi anbefaler alle å booke tid for hjulskift nå, selv om det ikke haster for din del. Vi har tusenvis av hjul som skal byttes og det er ikke gjort på én uke. Plutselig kommer det snø eller du skal på fjellet, og da kan det allerede være ventetid. Det er bedre å legge om for tidlig enn for sent, oppfordrer Hella.

Kunden booker selv time på mittbilhold.no eller i Bilhold-appen på telefonen. Der ser kunden de ledige timene og velger selv når det passer best. Det er også mulig å bli dekkhotellkunde på samme sted.

En SMS-påminnelse sendes også ut bolkevis.

-Vi anbefaler alle å bruke de digitale løsningene da det er travelt i butikken og vanskelig å rekke å få svart alle telefonhenvendelser.

Høstferie til fjells?

Om du planlegger høstferien på fjellet og frykter snø bør du booke time raskt ifølge Hella.

-Uke 40 er allerede godt booket men vi har fremdeles ledige timer timer igjen. Er du rask nå finner du en tid som passer deg før høstferien i uke 41, forteller han.

For de som har piggdekk er det fortsatt 1. november som er datofristen med å skifte.

Harald Hella er sjef for dekkhotellet på Kokstad.

Dette gjøres for å hindre smitte

-Alle som leverer bilen sin til oss for hjulskift skal være trygg på at vi tar alle nødvendig grep for å hindre smitte. Vi tar ikke på nøkkelen om mulig og desinfiserer den ved inn og ut levering. Våre ansatte dekker til setet og rattet og bruker hansker når de kjører bilen inn og ut av verkstedet, forteller Hella.

Et annet tiltak er at de oppfordrer kunden til å vente utendørs om været tillater det.

-Om været ikke er for dårlig er det best for alle parter. Vi bruker sjeldent mer enn 30 minutter på et hjulskift. Om det er ønskelig å oppholde seg innendørs har vi noen sittegrupper i andreetasje med god avstand til hverandre som jevnlig blir vasket, sier Hella til slutt.

Bestill time på Bilhold.no