Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Jarle fra Sotra er en av landets første ID.3-kjøpere

Publisert 22.juni 2020

Salget av Volkswagen ID.3 1ST er i full gang og en av de ivrigste kundene er Jarle Borlaug fra Straume. Han forhåndsbestilte ID.3 1ST samme dag som det åpnet for det i mai i fjor og når salget startet 17. juni var han raskt ute med å konfigurere bilen og signere kontrakt.

Hvorfor valgte du ID.3 1ST?

-Vi har nå kjørt e-Golf i 2 ½ år og vi liker konseptet med elbil. Spesielt kjøreopplevelsen og at det er enkelt å lade hjemme. Jeg kjører mye privatbil i jobbsammenheng og da er det både økonomisk og miljømessig smart. Mitt største krav til en ny Volkswagen var at rekkevidden måtte være bedre enn e-Golfen og med ID.3 er rekkevidden doblet. At det noe helt nytt trigget meg også. Størrelsen innvendig og utvendig er helt perfekt oss med to store barn hjemme.

Hvilken utgave valgte du og hvorfor?

-Jeg endte opp med en Max-utgave i fargen Mangan Grey. Jeg hadde lyst på glasstak, de beste setene, head-up display og da var Max det eneste alternativet. I tillegg har den noen råtøffe 20" hjul som gjør bilen ekstra sprek. 

Hvordan er det å kjøpe en bil usett?

-Det er helt klart spennende, men jeg fikk sett den på Bilmessen på Sotra i fjor. Som alle andre har jeg ikke prøvekjørt den, men jeg er sikker på at produktet blir minst like bra som det som er presentert. At Møller Bil Drotningsvik og Volkswagen inkluderer vinterhjul og service- og vedlikeholdsavtale uten kostnad til alle som bestiller nå er raust og verdifullt.

Dette blir vår sjette Volkswagen i familien. Min første var en Golf C kjøpt på Teigland i Åsane på 1980-tallet, så du kan kalle oss Volkswagen-entusiaster. 

Hvordan har prosessen vært?

-Den har vært lang, men fylt av mye informasjon både fra Volkswagen og Møller Bil Drotningsvik. Selger Christer har fulgt meg godt opp og svart på det han kan svare på underveis. Konfigureringen gjorde jeg hjemmefra på PCen og at det var kun tre utstyrsversjoner gjorde et veldig enkelt. Selve konfiguratoren var enkel å bruke og det tok ikke mange minuttene å klikke seg igjennom.

Hva gleder du deg mest til med ID.3 1ST?

-Med over 200 hestekrefter og bakhjulstrekk blir dette en morsom bil å kjøre på korte og lange turer. Jeg fant akkurat ut at det var massasjeseter, så det kommer godt med. Det er også ekstra stas at jeg blir blant de første som kjører rundt i nye ID.3 ST i landet.

Jarle får overrekket en minityr Volkswagen ID.3 av selger Christer som takk.