Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Beste Møller Bil-forhandler i Norge

Oppdatert 22.mai 2019

Alle 37 ansatte ved Møller Bil Drotningsvik har god grunn til å smile. I årets fire første måneder er det ingen andre Møller Bil-forhandlere i Norge som leverer bedre økonomiske resultater. Over 40 Møller Bil-eide forhandlere må se seg slått av Volkswagen-forhandleren som har Bergen Vest, Sotra og Askøy som sitt nedslagsområde.

-Først vil jeg rette en stor takk til alle våre kunder og ansatte. Uten dem ville det ikke vært mulig. Vi leverer gode resultater over hele linjen, fra salg til servicemarked, sier en stolt daglig leder Marit Monsen.

Møller Bil Drotningsvik har i mange år vært helt i toppen i Norge. I fjor omsatte bilforhandleren for rekordhøye 246 millioner kroner. Alt tyder på at rekorden blir slått i år.

-Markedet er tøffere enn på lenge og vi jobber steinhardt hver dag. Aldri før har vi levert så mange nyttekjøretøy som i årets første fire måneder. Nesten hundre slike biler har rullet ut av butikken vår. For personbil fortsetter suksessen med e-Golf og SUVene våre. På samme tid i fjor var det lange ventetider for å skaffe seg elektriske e-Golf, men nå har vi leveringsklare biler. Det har ført til en dobling i antall utleverte e-Golf i år. De siste årene har vi også hatt stor suksess med ladbare hybrider og i juni starter salget av nye Passat GTE med 40% lengre rekkevidde enn forgjengeren. Det gleder vi og mange kunder seg til, avslører salgs- og markedssjef Rune Brunstøl.

De gode resultatene skyldes i stor grad den høye kundetilfredsheten. Ifølge servicemarkedssjef Kari Wie strekker verkstedet seg langt for å gjøre kunden fornøyd.

-Vi vet at hvis kunden får en positiv opplevelse kommer de tilbake år etter år. Trygghet er også viktig og alle våre mekanikere har spesialkompetanse på bilene vi vedlikeholder og reparerer. En annen suksessfaktor er at vi har klart å effektivisere verksteddriften, og det gir bedre økonomiske resultater, sier Wie.

Solid innsats av selgerne av nyttekjøretøy som satt ny rekordAnsatte ved Møller Bil Drotningsvik serveres iskake som takk for den gode innsatsenPersonbil-selgerne foran bestselgeren Volkswagen e-Golf