Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Pål Even Gravdal er ny daglig leder

Vi ønsker Pål Even Gravdal velkommen som daglig leder for Møller Bil Drotningsvik. Han har lang fartstid innen salg og begynte i Møller Bil Nesttun for hele 13 år siden. I løpet av den tiden har han vært selger, bruktbilsjef og nå sist som Volkswagens markedssjef for Møller Bil Åsane. Gravdal er allerede på plass i sin nye stilling (fra 1. juni 2019).

-Jeg er stolt og ydmyk for den tillit jeg blir vist til å lede videre en av Norges beste forhandlere. Jeg gleder meg til å ta fatt på de omstillingene bilbransjen står foran. Vi går inn i en spennende tid hvor vi både skal være fremtidsorienterte og drive forhandleren best mulig i dag. Vi skal være endrings- og læringsvillige, kundeorienterte, samtidig som vi skal ha det gøy på veien. Mitt ønske er at Møller Bil Drotningsvik også i fremtiden skal være en ettertraktet arbeidsplass for de ansatte og førstevalget for kunden, sier Gravdal.

Vi ønsker også å rette en stor takk til Marit Monsen for sin lange innsats i Møller Bil Bergen hvor hun de siste årene har vært daglig leder for Møller Bil Drotningsvik. Hun forlater bilbransjen til fordel for advokatbransjen.

Pål Ever Gravdal er ny daglig leder for Møller Bil Drotningsvik