Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Mekaniker-Stein Tore:-Aldri vært mer motivert enn jeg er nå

Publisert 12.november 2019

Stein Tore Uthaug fra Fyllingsdalen begynte hos oss i 2008 som lærling. Etter to korte opphold i andre bedrifter har han nå slått seg til ro i Møller Bil Drotningsvik som mekaniker.

Hva innebærer rollen din som mekaniker?

-Jeg utfører service og reparasjoner på Volkswagen personbiler. Jeg bytter bremser, bremseskiver, foringer og vanlige slitedeler.

Fortell om teamet du jobber i?

-Vi er en produksjonsgruppe bestående av åtte medarbeidere. Vi gjør ekspressjobber som er ferdig feilsøkt av andre team. Vi er effektive, kommuniserer godt og har fokus på kvalitet. Vi har fulle dager og ingen jobber henger. Vi er det eneste teamet i Bergen som gjør slike jobber per nå og det fungerer godt.

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?

-Det er en solid og sikker arbeidsplass. Det er gode vekstmuligheter, både innenfor erfaring og kunnskap. De gjør alt for at du skal bli en god arbeidstaker. Jeg har fått en god utdanning gjennom arbeidsplassen min, blant annet er jeg sertifisert som høyspenttekniker. Arbeidsmiljøet er veldig bra, og jeg har aldri vært mer motivert enn jeg er nå.

Hva er du mest stolt av med jobben din?

-Å ha en plass å komme hvor det er arbeid hele tiden. Jeg blir godt mottatt og man kan være på jobb uten å mistrives.

Til slutt, kan du si noe om deg selv som ikke kollegaene vet om?

-Jeg er tidligere bueskyter og er tidligere Norgesmester i lag i 2003, 2004 og 2005. Når jeg var tolv år skøyt jeg pilen gjennom en annen pil – noe som er sensasjonelt. Faktisk vurderer jeg å starte opp med bueskyting igjen.