Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Mekaniker-Tore: -Jeg skrur mye på elbil og det liker jeg

Oppdatert 07.januar 2020

Tore Kristian Zachariassen Nerdal fra Drotningsvik begynte hos Møller Bil Drotningsvik i 2015 som lærling. To år senere tok han fagbrev og har siden da vært personbilmekaniker hos oss.

Hva innebærer rollen din som mekaniker?

-For det meste gjør jeg vanlige servicer og mekanisk arbeid som er planlagt. Det kan være bytte av svinghjul, bremser og registerreim. I løpet av en dag varierer det fra fem til åtte jobber – de raskeste jobbene tar fra 30 minutter. Jeg skrur mye på elbil, og det liker jeg siden det er bedre plass under panseret og færre komponenter som ryker.

Fortell om teamet du jobber i?

-Vi er seks personer i gruppen min. Vi gjør stor sett de samme oppgavene. Selv om vi jobber på hver vår bil, står vi ved siden av hverandre og har derfor et fint fellesskap.

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?

-Jeg liker at vi er spesialisert på ett bilmerke fordi det gjør oss bedre. Møller Bil Drotningsvik har også et unikt arbeidsmiljø som veldig få kan matche tror jeg.

Hva er du mest stolt av med jobben din?

-Jeg får erfaring innenfor mekanisk arbeid og det er jeg stolt av.

Til slutt, kan du si noe om deg selv som ikke kollegaene vet om?

-Tidligere drev jeg mye med «gaming» og trening. Nå er det hund som gjelder. For bare noen uker siden fikk jeg en kleinspitz-pomeranian som er nå er tolv uker gammel. Målet er å gi Tito en skikkelig oppdragelse og det går mye av min fritid til nå.