Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Delemedarbeider-Tuva: -Jeg jobber med de beste menneskene

Publisert 03.desember 2019

Tuva Gullaksen fra Sotra begynte som lærling på delelageret til Møller Bil Drotningsvik i 2017. I mars 2019 tok hun fagbrevet i reservedelsfaget før hun avsluttet lærlingtiden til sommeren. Nå jobber hun som delemedarbeider og nestkommanderende på delelageret vårt.

Hva innebærer rollen din som delemedarbeider?
-Jobben min som delemedarbeider er tredelt. Jeg ekspederer deler og tilbehør til mine kollegaer på verkstedet og til kunder over disk. Mine to andre ansvarsområder er mottak av varer og lagerstyring som betyr å sørge for at vi har de riktige delene og i riktig antall på lager til enhver tid.

Fortell om teamet du jobber i?
-Vi er tre medarbeidere – en delesjef, jeg som delemedarbeider og en lærling. Lærlingen har ansvar for garanti, dekk og retur. Vi er et veldig ungt team og eldstemann er 27 år. Vi har en utrolig god dynamikk og samarbeidsevne.

Hva er unikt med Møller Bil som arbeidsplass?
-Som ny blir man godt tatt imot. Møller Bil har et stort fokus på medarbeiderne og utvikling gjennom ulike kurs. Jeg jobber med de beste menneskene, alle er i et godt humør og her er det nulltoleranse mot mobbing.

Hva er du mest stolt av med jobben din?
-Jeg er stolt av meg selv. Delesjefen er for tiden i pappaperm og da er det jeg som har fått oppgaven med å styre delelageret. Den tilliten jeg har fått er jeg stolt over, og for meg er det god erfaring.

Til slutt, kan du si noe om deg selv som ikke kollegaene vet om?
-Fantasy og sci-fi er noe som opptar meg på fritiden. Jeg er veldig glad i Ringenes Herre, Hobbiten og Star Wars. Kjæresten min og jeg ser mye film, både hjemme og på kino. Ringenes Herre-filmene blir jeg aldri lei og jeg kan se de om og om igjen.