Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Kampanje på vinterdekk!

Vi har sikret oss et parti med dekk og er leveringsdyktig på de fleste dimensjoner. Nå har vi kampanje på vinterdekk hos Møller Bil, med konkurransedyktige priser og montering og avbalansering inkludert i prisen.

Dekk tilbud

Kampanje på vinterdekk frem til 31. oktober:
Kjøp nye vinterdekk og få hjulskift hos oss inkludert i prisen

Priseksempel:
16” Piggfrie vinterdekk
Fra kun kr 6.990
Dette er kvalitetsdekk som passer perfekt til f.eks. Volkswagen Golf

Kontakt meg for et godt tilbud på nye vinterdekk.

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

Bestill hjulskift i Bilhold

Har du vinterhjul med god mønsterdybde, men ønsker at vi skal skifte hjul for deg? Finn et tidspunkt i kalenderen, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

Bestill hjulskift

Det handler om sikkerhet
Dekkene er det eneste som forbinder din Volkswagen med underlaget. Derfor er det av stor betydning at dekkene faktisk er i god stand. Dårlig dekk påvirker ikke bare sikkerheten, men også komfort, støy og drivstofforbruk. Hvor lenge du kan kjøre med dekkene er avhengig av kjørelengde og kjørestil.

Vi hos Møller Bil  vet nøyaktig hvilke dekk som passer din Volkswagen og har kvalitetsdekk til konkurransedyktige priser. I tillegg tilbyr et stort utvalg av originale felger til alle modellene vi fører og vi hjelper deg naturligvis med dekk- og hjulskift.

 

Mønsterdybde dekk

Husk å sjekke mønsterdybden
Mønsterdybden har mye å si for trafikksikkerheten, hvor loven har et minstekrav som vist i tabellen under. Vår anbefaling er at for å opprettholde optimal sikkerhet, er at man skifter dekk før de når lovpålagt minstekrav som vist i tabellen under.

Mønsterdybde biler 3,5 tonn eller mindre:
Dekktype Møller Bil anbefaler Minstekrav
Vinterdekk 4 millimeter 3 millimeter
Sommerdekk 3 millimeter 1,6 millimeter